Previsió Meteorològica pel 15 i 16 de Desembre

Dijous 15 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel serè durant bona part del dia , arribant nuvols alts per ponent a partir de migdia, els qüals seràn més abundants i densos al vespre i nit. Ambient més fresc de matinada , amb lleugera refrescada diürna.

Vent: Vent molt variable de direcció , amb terral de matinada, calmes fins a mig matí i garbí aponentat a partir d'aleshores , que pujarà cap a força 4/5 a ultimes hores de la nit.

Estat de la Mar: Arrissada amb Marejol fora la protecció de la costa.

Divendres 16 de Desembre de 2011:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a migdia amb núvols alts i mitjos molt abundants. A partir de migdia s'anirà trencant la núvolositat, quedant bancs de núvols mitjos i estrats viatjant de mestral a xaloc. Ambient fresc i molt ventat.

Vent: Vent de garbí fort a molt fort de matinada i matí , entre força 5/7 i 6/8 amb tendència a afluixar a partir de mig matí i migdia. Ratxes que poden superar els 80km/h. El vent encalmarà a primera hores de la tarda i al vespre i nit entrarà de cop la tramuntana , pujant de força 2/4 a 5/7 a darreres hores.

Estat de la Mar: Maror generalitzada , augmentant a forta maror unes milles mar endins. Al vespre i nit la forta maror es generalitzarà amb l'entrada de la tramuntana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada